Vår på Fornebu

7 apr

 

IMG_1341

Påsken er over og vi har stått i kø langs Mjøsa for siste gang denne vinteren. Det er fortsatt ti minutter til jeg må gå for å rekke bussen til jobb, så jeg tar med meg kaffen ut på balkongen. Det er ikke noe kaldt gufs som møter meg, men en mild vårbris som lukter svakt av sjø. Mens jeg står der vinker naboen fra gangveien nedenfor. Han er ute med hunden. Kanskje har han vært en morgentur i Nansenparken eller kanskje han er på vei hjem etter å ha levert guttungen i barnehagen? Jeg vet ikke, men blir heller stående og speide mot de grønne Bærumsåsene men jeg hører på fuglene som er på vei hjem igjen. Kanskje jeg skal hente toåringen tidlig i barnehagen i dag? Ta han med ned til favorittstedet sitt ved det gamle badehuset ved sjøflyhavna. Kaste litt stein i havet mens vi går på oppdagelsesreise langs vannet?

Vi får se. Hverdagen melder seg nok når jeg passerer under Teleplan-lokket. Men de neste ti minuttene trenger jeg ikke bekymre meg for det. Det er vår på Fornebu.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.