Snarøya Sportsklubb åpen for alle på Fornebulandet

7 nov

snaroensportsklubb1Ærverdige Snarøya Sportsklubb, opprettet 1920, ønsker deg velkommen som idrettsutøver eller frivillig. Klubben er åpen for alle som ønsker å bli med. Her kan du drive med fotball, håndball eller bandy. I tillegg er klubben med å arrangere Fornebuløpet.

Det er få sportsklubber som har så fine fasiliteter som Snarøya Sportsklubb. Klubben ligger like ved Hundsund Ungdomsskole. Her er det kunstgressbaner som holdes åpne hele året,  flott håndballbane og is til bandyspillerne. Antageligvis er isen klar allerede i november, det er bare å glede seg. Både isen og fotballbanene er åpen for alle utenom treningene.

Det er i dag ca 900 medlemmer i klubben, og det er plass til mange flere. Snarøya Sportsklubb er en breddeklubb hvor du kan delta uansett nivå. De dekker Snarøya + hele Fornebulandet.snaroensportsklubb2

Snarøya Sportsklubb legger ut oppdatert info på www.snaroen.no.  Der står det hvordan du går fram for å bli medlem og info om det som skjer. Medlemsavgiften er 500 kroner + et beløp avhengig av hvilket lag og aldersgruppe du er med på.

Dersom du har en annen idrett du gjerne vil at klubben skal tilby så er de åpen for forslag,  men da er de avhengig av at frivillige trår til.

snaroensportsklubb3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.