Familiemiddag på Hundsund skole

28 nov

bilde 1

Denne uken ønsker vi å fremheve et tilbud som har gitt mye glede for vår familie. Hver tirsdag og torsdag holder Hundsund skolerestaurant åpent  mellom 15 og 18, hvor de tilbyr god og næringsrik middagsmat for familiene i området. Dette er et fremragende tilbud for familiene som er både sosialt, godt og rimelig.

Skolerestauranten på Hundsund skole drives av Snarøya Kvinne- og Familelag, et lag som i over 50 år har stått på for barn, unge og eldre i nærmiljøet på Snarøya. Det kan ikke understrekes nok hvor viktig jobben de gjør er, og hvor viktig tilbudene deres er for et levende og godt lokalmiljø. I tillegg til å drive skolerestauranten driver de også Flåklypa barnehage så vel som å arrangere brukttøysalget to ganger i året.

bilde 2

Menyen på middagene på Hundsund skole er delikat og variert. For vår familie har det vært et høydepunkt i tilværelsen etter en stressende dag på jobb. Maten holder meget høy kvalitet, til en pris som er særdeles hyggelig. Skolerestauranten drives etter et konsept de kaller MEPS (Mer Energi På Skolen), som sikrer at de har et kontinuerlig fokus på næringsinnholdet i maten som serveres.

bilde 5

I tillegg til å være godt, er det veldig sosialt og godt tilpasset barn helt ned til ettårsalderen. For oss har dette blitt et naturlig samlingspunkt for den tidligere barselgruppen, der barn og voksne kan nyte et godt sosialt måltid sammen.

bilde 3

I tillegg til mat, tilbyr Snarøya Kvinne- og familielag en bokbytteordning på Hundsund skole. Her kan man komme med bøker som barna har vokst fra eller av andre grunner ikke benytter seg av, og bytte dem i andre spennende bøker. Et flott tilbud i all den tid vi ikke har noe bibliotek på området.

Vi vil oppfordre alle i området til å benytte seg av disse flotte tilbudene, samtidig som man bør støtte og engasjere seg i Snarøya Kvinne- og Familielag.

Hjemmesiden til Snarøya Kvinne- og Familielag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.