Sparebankstiftelsen DNB gir en halv million til aktivitetspark på Fornebu

10 des

Fredag 9. desember ble jeg oppringt av Sparebankstiftelsen DNB. Jon Hendricks fra DNB Bærum kunne meddele den svært hyggelige nyheten om at stiftelsen hadde besluttet å gi 500 000 kr. til en aktivitetspark på Fornebu.

Fornebulandet Vel har siden høsten 2014 jobbet med å få på plass en aktivitetspark (https://www.facebook.com/Tuftepark/). Fornebu Driftsforening og Bærum kommune har positivt bidratt i prosessen rundt plasseringen, siden idèen ble presentert av vellet. Plassering blir ved Nansenparken, bak Festplassen. Imidlertid uten penger, ingen park!

Det er svært gledelig at vi nå kan få et tilbud på plass for unge, eldre, beboere, ansatte, skoler, barnehager, treningssentre og idrettslag.

Neste skritt er å be lokale bedrifter om restbeløpet, for å få på plass en komplett aktivitetspark. Videre ønsker vi å nedsette en liten gruppe av kompetente personer som kan se på valg av apparater. Ta kontakt om du ønsker å bidra!

Fornebulandet Vel: Vi står sammen om Fornebulandet!

Frank Roland, leder Fornebulandet Vel

6 Replies to “Sparebankstiftelsen DNB gir en halv million til aktivitetspark på Fornebu

 1. Dette med aktivitetspark og spesielt treningsapparater for utendørsbruk er noe alle vil kunne ha glede og nytte av. Jeg gleder meg til dette blir realisert.

 2. Mulig dere kan dette men som velforening kan dere søke spillemidler for å realisere aktivitetsparken. I praksis kan dere få alt ifra 1/3 av totalbeløpet til 1/2 av totalbeløpet.
  Se mere på https://www.regjeringen.no/contentassets/286212953b8b4a71a1c3613156451d32/bestemmelser_om_tilskudd_til_anlegg_for_idrett_og_fysisk_aktivitet-v-0732b_2016_.pdf

  For hjelp kan dere kontakte idrettskonsulentene i Bærum kommune vent Akershus fylkeskommune.
  Dette er kjempegreier for folkehelsen og lokalmiljøet på Fornebulandet.
  Lykke til med prosjektet

 3. Kan det være en ide å engasjere bredt (wisddom of the crowds) for å få innspill til aktivitet – snarere enn å engasjere «kompetente mennesker». Ser at aktivitetsløypa» på Røa Idrettsplass er i svært øite bruk.

  Terje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.