Samarbeid for et godt nærmiljø

1 okt

Det er spennende å bo på Fornebu. Fra jeg flyttet hit for to år siden har området utviklet seg enormt og nye engasjerte naboer kommer til nesten kontinuerlig. Det som er mest gledelig er at så mange ønsker å bidra til å gjøre nærmiljøet vårt til et bedre sted å bo.

Det som er ekstra gledelig er å føle at det ikke bare er oss beboere som deler dette engasjementet, men at det deles av næringslivet også. Som når Fornebudagen gikk av stabelen for første gang i år. Det ville ikke vært mulig uten de positive bidragene fra lokalt næringsliv og kulturliv. Mange har bidratt litt, men noen har bidratt mye. Bidraget fra vårt lokale kjøpesenter, Fornebu S, og eieren deres KLP var avgjørende for at denne feiringen av vårt lokalsamfunn ble den suksessen det ble. I disse dager får vi også etablert et bibliotektilbud på Fornebu som er samarbeid mellom vellet og Fornebu S. Dette blir et glimrende tilbud til oss alle frem til kommunen får bygget det planlagte kulturhuset her ute.

Jeg kan bare håpe at denne holdningen til nærmiljøet og omgivelsene sine smitter over på andre også. For med samarbeid, engasjement og innsats har vi alle muligheter til å realisere det fantastiske potensialet vi har på Fornebulandet.

Alexander Bjerke

One Reply to “Samarbeid for et godt nærmiljø”

  1. Jeg liker meg også kjempegodt her ute og synes det skjer mye her!det som ikke er så bra er all e ønsker fra rike utbyggere om å bygge høyhus!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.