Retningslinjer for debatt og kommentarer på våre nettsider

24 okt

Vi krever debatt under fullt navn. Innlegg som ikke står med fullt navn blir slettet.

Vi ønsker å legge til rette for en konstruktiv debatt, og våre moderatorer følger med våre kommentarfelt.

Vi setter pris på engasjement og debatt rundt sakene vi publiserer. Det skal være rom for friske meninger om sakene som diskuteres. Husk at de du diskuterer med også er mennesker. Hold deg til saken, og møt meninger med argumenter i stedet for personangrep.

Vi ber om at du avstår fra følgende:

  • Sjikanøse kommentarer og personangrep
  • Overdreven bruk av ufint språk og banning
  • Brudd på norsk lov eller oppfordringer til det
  • Spamming og/eller overdreven bruk av lenking til annet innhold
  • Usaklige avsporinger fra temaet presentert i innlegget

Husk at du selv er juridisk ansvarlig for det du skriver. Hvis du skriver ting som bryter med juridiske bestemmelser om ærekrenkelser, privatlivets fred, trusler eller hatefulle ytringer kan du straffeforfølges for dette, selv om vi sletter innlegget i ettertid.

Vi gir ikke kildevern hvis du skriver noe som bryter norsk straffelov i våre kommentarfelter. Våre debatter er åpne for alle, og det du skriver hos oss er en like offentlig ytring som et debattinnlegg i en avis.

Vi prøver å følge godt med på debattene hos oss, men det hender vi går glipp av noe som burde vært fulgt opp. Skulle det oppstå situasjoner der vi ikke har fulgt med i timen blir vi veldig glad for tips og tilbakemeldinger om det, slik at vi kan gå inn og sjekke. Gi oss beskjed på fornebulandetvel@gmail.com