5 Replies to “Hvem er vi?

 1. Hei
  Etter mye skriving og rykter rundt båndtvang i Nansenparken sender jeg en mail til dere for å få et endelig svar.
  Mange mener de skiltene som står ved kun to av inngangene til Nansenparken er ugyldige når det kommer til båndtvang. Det er Fornebu Driftsforening som står som avsender, og så vidt jeg forstår er disse også grunneiere av parken? Betyr dette at det gjelder private regler for båndtvang i parken, og om dette er tilfelle hvorfor er skiltingen så sparsom?
  Det er ikke oppgitt hvor stor bot man får ved å bryte noen av reglene som er listet opp på skiltet, men i følge ryktene er dette 6000 kr per hund som går løs. Hvordan kan dette beløpet være så mye høyere enn boten for å bryte ordinær båndtvang andre steder?
  Hvem patruljerer og utsteder disse bøtene?

  Jeg er selv hundeeier og ønsker å følge reglene, men dette er ikke enkelt når det er svært vanskelig å finne pålitelig informasjon rundt dette. Det blir mye kommentarer rundt dette på blant annet facebooksiden til Fornebulandet vel. Jeg skulle ønske noen kunne bryte gjennom og vise til reglementet som må stå skriftlig et sted.

  Når det gjelder hundeeiere som ikke plukker opp etter seg er dette selvsagt helt utrolig, og setter oss andre i dårlig lys. Likevel er det svært frustrerende når det tydeligvis er spart på antall søplekasser i parken. Kommer det flere i nærmeste fremtid?

  Hvis dette ikke er riktig sted å henvende seg ønsker jeg en mailadresse å sende dette til.

  Mvh Helene Høimyr

  • Hei Helene,

   Fornebulandet har tatt opp saken både med kommunen og andre som forvalter/eier arealene her ute. Det er ulike meninger om hva som er rett. Vi har på gag et møte med alle parter i slutten av februar hvor vi både skal diskutere båndtvang, hundeparken, søppelkasser og flere andre temaer. Fint du tar kontakt – vi er rett instans for dette! Mvh Frank Roland, Park & Nærmiljøutvalget

 2. Hei og takk for svar!
  Veldig flott at dere skalsette fokus på dette i løpet av februar.
  Hva skal vi hundeeiere forholde oss til frem til dere informerer om hvilke regler og retningslinjer som blir vedtatt?
  Helene H

 3. Hei, det blir grunneierne som fortsatt vil ha ansvaret for å informere om regler og retningslinjer. Som vel kan vi kun påvirke disse i den retningen vi ønsker. M.a.o. frem til nye regler må vi forholde oss til dagens. Mvh Frank

 4. Hei vi har oppservere at stupebrettet på Pelvikodden(Halden) er løst og bør sjekkes. Er det veller eller kommunens ansvar å vedlikeholdet det ?
  Mvh Elisabeth Rødland

Comments are closed.