Om Fornebulandet vel

Vellets visjon er at Fornebulandet skal være en fremtidsrettet miljøsatsing i videste forstand med godt samspill med vårt unike miljø – vi skal ta vare på vår unike natur og sørge for ansvarlig forvaltning. Området skal være et eksempel på nyskapning og miljøvennlige løsninger som kommer flest mulig til gode. Videre skal vi jobbe for et godt og konstruktivt samarbeidsmiljø mellom beboerne, næringslivet, grunneierne, kommunen og andre interesseorganisasjoner.

 

alder

Vellets mål er at de store investeringene som er gjort på Fornebu sikres for fremtidige generasjoner og at området har et mangfoldig og unikt tilbud innenfor kultur og offentlige tjenester for mennesker i alle livsfaser.

2 Replies to “Om Fornebulandet vel

 1. Hei! Er det noen muligheter for å hente/kappe noe ved her på Fornebu? Leste nettopp om dette i Fornebugruppen på fb. Fant det derimot ikke på siden deres.

  • Hei Håvard,

   kjenner kun 1 som har installert vedovn på Fornebu! Meg bekjent er det derfor et lite marked. Vet imidlertid at Lilløyplassen ryddet innerst i kilen, sist helg. Kanskje du kan høre med dem? Kontakt: lisa@vatmarkoslo.no

   Mvh
   Frank

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.