Nye styremedlemmer i Fornebulandet Vel søkes

6 apr
IMAG1505
Fornebulandet Vel søker engasjerte og aktive personer med et hjerte for Fornebu som ønsker å bidra til utviklingen av vår fantastiske nærområde. Vi tilbyr en mulighet til å være med og utvikle det unike Fornebulandet sammen med andre entusiastiske beboere!
Fornebulandet Vel ble etablert juni 2014 og kan se tilbake på et år med høyt engasjement og viktige saker satt på dagsorden i Budstikka og overfor Bærum kommune. Planlegging av Fornebudagene i 2015 er godt i gang og blir en fin markering av lokalområdet.  Noen av sakene som ble satt på dagsorden kan man lese om her: https://fbuvel.no/?page_id=331

Det første driftsåret er snart over, og som leder for Velforeningens valgkomité vil jeg oppfordre personer som er engasjert i å bidra til at Fornebu får en positiv utvikling fremover og er opptatt av sitt lokalmiljø om å melde sin interesse til meg.

Tre av styremedlemmene, samt varamedlemmene ble valgt for 1 år så det er muligheter for dem som ønsker å være med å drive velforeningen videre. Valg av nye styremedlemmer vil foregå på det ordinære årsmøtet som er planlagt 21. mai 2015. Styrets ansvar er å holde i trådene og sørge for aktivitet i de ulike nettverksbaserte utvalgene hvor det meste av diskusjonene og hovedaktivitetene i Velforeningen foregår. 

Dersom du, eller noen i ditt sameie ønske å engasjere dere i utviklingen av Fornebulandet til å bli et godt sted og leve, bo og jobbe ønsker jeg på vegne av Valgkomiteen å komme i kontakt med deg. 

Interesserte kan henvende seg til valgkomiteens leder Espen Sjøvoll:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.