Naborabatt på Scandic Fornebu

9 nov

scandic fornebu

Scandic Fornebu tilbyr beboerne på Fornebu en 10% rabatt i hotellets restaurant i helgene og fastpris på rom til 795 kroner ved bestilling på nettet.

For å kunne benytte seg av dette tilbudet må man henvende seg i resepsjonen på Scandic Fornebu og registrere seg som nabo. Da vil man motta et rabattkort, samt motta rabattkode som kan brukes ved rombestilling på nettet.

Scandic Fornebu er et flott og moderne hotell som er et bra tilbud til familie og venner som skal på besøk eller skal på konsert. I tillegg har de et av østlandets beste lekeland i kjelleren!

Ta turen innom for et bedre måltid i helgen. På sommeren kan man dessuten nyte utsikten fra en av områdets flotteste uteserveringer!

Scandic Fornebu presiserer at fastprisen er forutsatt tilgjengelighet på rom. I tillegg at dette er en naborabatt til privatpersoner. Derfor kan man gjerne bestille rom til nedsatt pris for familie og venner, men den skal ikke brukes i jobbsammenheng.

Scandic Fornebu sine hjemmesider

2 Replies to “Naborabatt på Scandic Fornebu

  1. Pingback: Naborabatt på Scandic Fornebu | Fornebulandet Vel | Hagebyen 1, Fornebu

  2. Ved henvendelse pr tlf og i respsjonen på Scandic Fornebu har jeg blitt presentert en pris kr 845, og inne kr 795. Jeg har heller ikke blitt informert om et rabattkort som det opplyses om i dette innlegget. Er prisen på naborabatten blitt oppjustert etter publisering av dette innlegget?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.