KDP 3 – Pussig navn – men uhyre viktig

12 jul

Det er snaut 20 år siden KDP 2 (KommuneDelPlan 2 ble vedtatt som plandokument for utvikling på Fornebulandet. Den gang var Tesla bare en vag ide i Elon Musk sitt kreative hode, båt var miljøversting, samfunnet ble organisert rundt et driftsmiddel (bil) som er i bruk 5 % av tida og miljøspørsmål var på agendaen for helt spesielt interesserte som Greenpeace og Fredrik Hauge.

Det blir ikke slik på Fornebulandet – som den sjarmerende skissen viser. Det blir helt annerledes – men vi kan påvirke!

KDP 3 kan ikke bygge på gammel kunnskap. Det er hverken tidsrett, bærekraftig eller fornuftig. Men hvordan det blir – har vi som bor og lever på Fornebulandet mulighet til å påvirke.

Men det krever at vi snakker med en tydelig stemme, har innsikt og balanserte synspunkter som gjør at vi fortjener en plass og velger saker hvor vi kan påvirke.

Fornebulandet Vel er invitert i dialogmøter med kommunen, har dialog med viktige politikere og ønsker mobilisere så mye av den kompetanse og energi det er mulig i den spennende tid vi går inn.

Vi lover å invitere til dialogmøter, høringer og innsyn i  ny spennende teknologi.  Følg med – og gi oss tilbakemeldinger. Det inspirerer! Vi vedlegger det notatet vi har sendt til plandirektør Arthur Wøhni og leder i planutvalget  Ole Kristian Udnes (høyre) til informasjon!

Terje Sand, styreleder

Notat medvirkning KDP3 Versjon 1.0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.