EN AFTEN I PIEMONTE

3 nov

Tradisjonen tro

 

odonata

Vi kan vel nå kalle vintreffene på Odonata en tradisjon. Det er tredje gangen vi inviterer til en torsdagskveld på Odonata, med vin og litt å bite i.  Torsdag 20. november byr Odonata, i samarbeid med vinimportøren Vinetum, på italiensk vin og tapas. Denne gangen er det smaker fra et av Italias beste vindistririkt, Piemonte. Kvelden byr på et glass Prosecco som aperitiff, 1 glass Barbera d’Alba og 1 glass Barolo. I tillegg blir det tapas, kaffe og litt søtt.

VINDRUE

Karin og Trine fra Vinetum forteller litt om vinene fra Piemonte, og vil i etterkant gå rundt til bordene, informere mer og svare på spørsmål. På samme måte som sist vil det også være et utvalg av viner fra Pio Cecare tilgjengelig som man kan kjøpe og smake på. Sam og Shahram, de nye eierne på Odonata,  lager en variert tapas tilpasset vinene.

Druesortene Barbera (bildet) og Nebbiolo er to av de viktigste i Piemonteområdet. Kveldens røde smaksprøver er hentet fra vinhuset Pio Cecare, som er en av de eldste familiedrevne vinhusene i Piemonte, med historie fra 1881.

Kveldens konsertinnslag er med Marianne Lønstad, sang, Dang Pham, piano og Jonas Bjørnerud på kontrabass. De vil presentere blant annet jazzballader, evergreens og litt latinske rytmer.


 

En aften i Piemonte

Torsdag 20. november kl.19.00 Pris: kr450/pr. person

Innbetaling til konto 1720.25.42263

Påmelding til holggulb@gmail.com eller mobil 913 33 809

Frist: Førstemann til mølla-prinsippet frem til 10.november.

Hilsen Odonata, Vinetum, Mette og Holger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.