Bibliotektilbud på Fornebu S

28 sep

Vi i Fornebulandet Vel har ved flere andledninger etterlyst et Bibliotektilbud på Fornebu. Det er prosjektert i forbindelse med et kombinert kirke/kulturhus på tomten sør for Fornebu S rett på nedsiden av Lekeplassen. Men det tar nok litt tid før dette kommer på plass.

I samarbeid med Fornebu S åpner vi nå et prosjekt som er prøvd ut ved et par andre sentere: Et gratis bibliotektilbud. Tilbudet åpner offisielt 14. oktober kl. 14.00, i mellomtiden kan du bidra med bøker du måtte ha til overs.

Vi inviterer alle som har for mye bøker til å komme og levere det på senteret førstkommende torsdag 1. oktober fra kl. 14.00 i underetasjen på senteret. (det vil også bli flere innsamlinger i løpet av neste uke). Bokhyller har vi fått fra Bekkestua Bibliotek og disse fyller opp med bøker fra beboere, forlag eller andre institusjoner. Alle bøker er velkomne, uansett sjanger. Alle har tilgang til biblioteket. Dere kan hente og levere – ingen kort eller registrering. Alt er gratis.

Vi ønsker frivillige – pensjonister eller andre – som kan tenke seg å bidra litt – til å melde seg til å holde dette i orden – stikke innom, rydde litt, sette inn nye bøker som har kommet inn osv.Kan du tenkte det dette – så ta kontakt med Holger Gulbrandsen – mail holggulb@gmail.com eller på mobil 913 33 809 for mer info.

Bibliotek

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.