Om Fornebulandet vel

Vellets visjon er at Fornebulandet skal være en fremtidsrettet miljøsatsing i videste forstand med godt samspill med vårt unike miljø – vi skal ta vare på vår unike natur og sørge for ansvarlig forvaltning. Området skal være et eksempel på nyskapning og miljøvennlige løsninger som kommer flest mulig til gode. Videre skal vi jobbe for et godt og konstruktivt samarbeidsmiljø mellom beboerne, næringslivet, grunneierne, kommunen og andre interesseorganisasjoner.

 

alder

Vellets mål er at de store investeringene som er gjort på Fornebu sikres for fremtidige generasjoner og at området har et mangfoldig og unikt tilbud innenfor kultur og offentlige tjenester for mennesker i alle livsfaser.

5 Replies to “Om Fornebulandet vel

  • Geir
   Kommunen gjør en (i alle fall for en Oslo gutt) en stor jobb med å måke gangveiene. Skal viderebefordre ønsket ditt – men tror du må forberede deg på den gamle «tråkk dine egne spor» øvelsen. God trim. Forøvrig – bruk gjerne facebook siden vår til engasjerte innlegg! Terje

  • Hei Knut,

   selve anlegget eies av Obos Fornebu AS og Kjell Haune er mannen som jobber med dette. Anlegget ble lovet fikset i fjor høst, men det skjedde ikke. På purringer har vi ikke verken fått en konkret plan på hva som skal gjøres eller når noe skal gjøres.

   Mvh
   Frank

 1. Hei alle naboer,

  arbeidere har blitt observert i vannspeilet i dag.
  Man har visstnok allerede arbeidet med å tette lekkasjer i teknisk rom under vannspeilet så vi får se hvordan det utvikler seg.
  Kanske vi slipper en tredje sommer uten vann!

  Mvh
  Ole-Jørgen Hansen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *